Välkommen till Borr Magazine

humos hos borrmagazine

Hej alla glada nöjessurfare!

Jag som skriver på Borr Magazine heter Stefan och är 28 år, det är i alla fall min biologiska ålder, den mentala varierar nog mellan 3-100 år beroende på vad det handlar om!

Jag jobbar som bilmekaniker och på fritiden är jag storkonsument av allt som rör nöje och humor. Detta har jag också tänkt fylla denna blogg med, saker som både roar och förvånar. Ibland kanske det kommer ett och annat seriöst inlägg också, men jag får se vad som dyker upp.

Tyvärr har jag själv ingen fallenhet för komik och ingen talang för att roa andra. Jag är endast en passiv konsument och det blir nog bäst så för alla parter! Men som tur är finns humorn nästan överallt runt oss, man behöver inte direkt anstränga sig för att hitta humoristiska inslag. Den finns i musiken, konsten, filmen, tv:n, böckerna , Internet och i vardagen. Ja kort sagt överallt eller som nobelpristagaren Harold Pinter uttryckte det: ”Allt är komiskt. Det största allvaret är komiskt. Till och med tragedin är komisk”. Det finns så många begåvade komiker, författare, kreatörer och konstnärer att njuta av och jag tror man får ett roligare liv om man försöker se även det svartaste med en gnutta humor.

Ett av mina favoritprogram på TV är självklart parlamentet, ni vet det där humorprogrammet med två lag: ett rött och ett blått som ska kämpa om publikens röster. Sen har jag också fått upp ögonen för vad jag tror är en ny humorsatsning på SVT: Folkets främsta företrädare som sänds direkt i anslutning till Agenda och där man i ett kort inslag kommenterar aktuella händelser i Sverige och världen på ett humoristiskt sätt. Förmodligen kommer jag ägna en del av mitt bloggande åt att tipsa om olika humorporgram jag gillar och det vore kul om även du som läsare kom med tips.

Ja, det var lite om mig och jag hoppas du kommer tycka mina bloggposter här på Borr Magazine är roande och intressanta!