Slösurfande och vardag

Usch. Trött i dag. Haft mycket på jobbet och så har det varit många födelsedagsmiddagar. Sen har jag försökt lära mig black jack också, och det gick hyfsat bra! Kul spel det där. Men jag är lite slut just nu. Satte mig ner för att klicka fram något kul på youtube och fick upp gamla avsnitt av roast på berns. Fastnade aldrig för programmet när det sändes, men tänkte att okej, jag ger det en chans till.

Klarade bara av att titta några minuter innan jag var tvungen att avbryta för att leta fram något annat, vad som helst! Tyckte ni roast på berns funkade? Jag vet inte riktigt varför jag ogillar det så starkt, men det kändes lite som klubben för inbördes beundran. Enkla skämt och så skämtade de hela tiden om samma saker! Om en komiker tog upp gästens konstiga frisyr så gjorde minst tre andra det också, det blev bara trist tillslut. Sen var det få oväntade skämt, som sagt, bara skämt om det mest enkla och uppenbara. Förstår varför de la ner programmet.

Tycker det borde sändas mer stand up på svensk tv. Ungefär som raw comedy club eller stockholm live. Korta stand-up inslag med olika komiker som kommenterar aktuella nyheter! Det vore perfekt. Ska man hitta stand up grejjer idag så är det oftast Youtube som gäller, men där finns ju givetvis bara en begränsad mängd och det mesta är rätt gammalt och inte superaktuellt med dagens händelser. Jag tycker helt enkelt att det borde finnas mer stand up i tv, gärna i Svt så att man kan titta på det på SVTplay i efterhand utan att behöva betala en massa pengar för ett konto hos en streamingtjänst för bara en show.

Se ett kul klipp med David Druid från Raw Comedy Club!

I morgon ska jag gå på bio, vi har inte valt film än men det ska bli kul ändå oavsett vad blir. Längesen jag var på bio nu. Man borde gå oftare! Vi ska ta en tidig föreställning och äta sen middag, annars blir man så hungrig sen på kvällen. Kanske blir lite popcorn och godis för att stilla hungern under bion. Det gäller att planera 🙂

Nu ska jag fortsätta nöjessurfa. Tror jag fortsätter på youtube men ska nog söka efter roliga sportklipp istället. Kommer ni ihåg den där skridskoåkaren som vann när alla andra ramlade precis framför mållinjen? Den är så osannolik att det inte är sant. Hoppas på att hitta lite nya sånna klipp.
Ha de bra!